070-646 49 79 kristina@clumbdale.com

Om mig

Ester

Ester och jag tränade väldigt mycket viltspår. För att sedan tävla i Sverige, Finland och i Norge. Däremellan så åkte vi på utställningar. Det resulterade i CIE NORDUCH SEVCH NOVCH NORDW-10 SEW-11.

Mina tankar gick nu att Ester skulle få  valpar. Så nu gällde det att hitta en fin far till hennes valpar.

Mitt kennelnamn Clumbdale kunde jag nu börja använda. Juldagen 2013 föddes 7 valpar. 4 hanar och 3 tikar. En spännande och rolig tid att ha dessa valpar. Samtliga valpar kom till fantastiska ägare.

Doris

Doris, Clumbdale Paradis Agapi, stannade hos mig. En kopia, utseendemässigt, av sin mor Ester.

Iris

Clumbdale M’ Beta, stannade hos mig ur Mr-kullen. Iris och jag tränar vidare med viltspår samt jakttränar. Vi åker också på utställningar.

Sickan

Clumbdale Soumi Chara stannade hos mig ur Soumikullen. I framtiden komer det bli viltspår, jaktträning och utställning.

Stina Lindström

Jag heter Kristina Lindström och bor tillsammans med Clumbertikarna Iris och Sickan, i skärgårdsidyllen Trosa, ca 80 km söder om Stockholm. Helgerna tillbringar vi för det mesta i ute i skog och mark

Redan i början av 1980-talet såg jag för första gången en Clumber Spaniel och bestämde mig för en sån. Det var på Skokloster-utställningen jag såg dessa vita yrväder och jag tänkte ”En sån ska jag ha!” Så i en massa år höll jag span på Clumbern, blev medlem i Clumberklubben och hängde utanför utställningsringar. När jag äntligen kunde börja planera för att skaffa mig en Clumber så letade jag runt en hel del, och fann min prinsessa i Finland!!

I januari 2008 åkte jag så över till kennel Spice Twice i Finland och hämtade hem Ester, Spice Twice Breitling. Ett vitt litet yrväder kom in i mitt liv, och det har jag aldrig ångrat!! 

Ja, jag lever verkligen med mina hundar!

Jag fick min första hund när jag var 15 år. Efter många års tjat på mina föräldrar flyttade Goldenhanen Bonzo, Glendale Forest Galore, hem till oss. Vi tränade lite lydnad och deltog på några inofficiella utställningar. Bonzo är fortfarande min idealbild av en Golden retriever. Mörkt goldenfärgad, kraftig benstomme och hans kraftfulla huvud och nos
Efter några år kom Dellie, Glendale Delight, in i mitt liv. En underbart trevlig och intressant Goldentik. Också med henne tränade jag lydnad, deltog på utställningar och tränade även viltspår. Där startade mitt intresse för denna aktivitet.

Viktoriagatan 20C

619 35 Trosa, Sweden

Valpar

kristina@clumbdale.com

070-646 49 79

 

Webbsidan är byggd och designad av L8Larsson